гр. Варна, ул. "Родопи" 11, магазин 1 [email protected] [email protected]

Електротехническа компания E.NEXT - България

Logo Ko.NEXT-Poland

E.NEXT International Electrotechnical Group е един от водещите производители на електротехника на територията на Източна Европа и страните от бившия ОНД. Структурата на Интернационалната електротехническа група обединява мрежа от фирми в Полша, България, Румъния, Украйна и Молдова. На българския пазар компанията предлага комплексни електротехнически решения за частния сектор, малкия и средния бизнес.


Основни производители

Продуктите, предлагани от Компанията, се произвеждат както със собствени производствени мощности на E.NEXT International Electrotechnical Group, така и на база на други известни производители, с цел осигуряване на максимална пълнота на профилния асортимент, под постоянен технологичен контрол от E.NEXT.Е.NEXT-GROUP в изложението ELEC.TEC 2020 в Гърция

Е.NEXT-GROUP в изложението ELEC.TEC 2020 в Гърция


През последния месец на зимата в топла Гърция компанията E.NEXT - GROUP и нейният партньор Red Point участват в изложението ELEC.TEC 2020 - основният изложбен център в Гърция в областта на електрооборудване и осветление.

Изложбата се провежда от 21 до 24 февруари в Атина. Експозицията обхваща широк спектър от компании в електротехническия бранш, демонстрирайки техните продукти, услуги и решения.

Участниците и гостите на изложението имат възможност да се запознаят с актуалните тенденции и векторите на развитието на електротехническото оборудване, да обменят опит, да сключат договори и да научат много интересно и информативно като цяло.

Обратно обаждане

Оставете вашата информация за контакт и ние ще се свържем с вас в рамките на 10 минути.

Спасибо за вашу заявку!

Наш менеджер свяжется с вами в течение 10 минут и ответит на ваши вопросы, а также поможет оформить заказ

Каталог